Aanbod

Aanbod van het Mindfulness Centrum Haarlem

Zelfcompassie Haarlem

ZelfCompassie

Zou je ook graag steviger in je schoenen willen staan tijdens moeilijke momenten?

Compassie is een menselijke kwaliteit die bij ieder in aanleg aanwezig is, maar die vaak niet voldoende gecultiveerd is. Met hulp van beoefenen en technieken kunnen deelnemers deze kwaliteit verder opbouwen.


Het is tevens wetenschappelijk bewezen dat het ontwikkelen van zelfcompassie beter werkt dan het opbouwen van zelfvertrouwen.

stilte retraite

Stilte-bijeenkomsten

Begeleide meditatie in stilte

Regelmatig organiseert het Mindfulness Centrum Haarlem  stiltebijeenkomsten.

Tijdens deze paar uren doen wij samen de meditatie oefeningen die we in de acht-weekse mindfulnesstraining hebben geleerd, maar dan in stilte. Het is een soort mini-retraite. Iedereen, ook deelnemers die elders een cursus hebben gevolgd zijn van harte welkom. Lees meer....

Mindfulness voor bedrijven  en organsaties

Mindfulness voor organisaties en bedrijven

Voor bedrijven en organisaties bieden wij een aanpak op maat aan met de mogelijkheid de trainingen te verzorgen op de bedrijfslocatie. Ze zijn toegespitst op professionals met een druk werk- en privéleven.

Deze trainingen zijn gebaseerd op het officiële MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) programma, aangevuld met praktische oefeningen voor op het werk.

Subsidie voor bedrijven: Tevens kunnen bedrijven subsidie aanvragen bij het Agentschap SZW om mensen langer en productief aan het werk te houden. Lees meer....

Mindfulness Haarlem

8-weekse Mindfulness (MBSR) training in Haarlem

In het hart van Haarlem verzorgt Mindfulness Centrum Haarlem trainingen die gebaseerd zijn op het originele concept van MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) van oprichter Jon Kabat-Zinn.

Het is tevens wetenschappelijk bewezen dat deelnemers van een mindfulness training effectiever, krachtiger, gezonder, stressbestendiger, meer ontspannen, zelfverzekerder, tevredener en dan ook echt gelukkiger zijn. Lees meer over de werkwijze van een MBSR training.

MIndfulness English spoken  Haarlemin

Mindfulness (MBSR) training spoken in English

Since 2016 we organize twice per year mindfulness courses (Mindfulness Based Stress Reduction trainings for international/ English speaking participants in Haarlem.

The trainings will be given from an expat for expats and other English or international speaking communities here in and around  Haarlem. Read more....

Opfriscursus Mindfulness

Deze opfriscursus helpt om de Mindfulness meditaties regelmatig te blijven herhalen. Naast mediteren herhalen wij ook onderwerpen uit de Mindfulness training, en gaan dieper in op bepaalde thema’s of ervaringen. Ook kan jezelf vragen indienen en bespreken waar je wellicht tegen aan loopt.

Deelnemersbeoordeling


Gemiddelde beoordeling training:


     8,89


Op basis van 289 deelnemers in 2017

Meer Informatie


Heb je vragen, bel dan


Telefoon: 06-10 25 00 77Informatiedagen 


Kom langs bij onze gratis

Informatiebijeenkomsten

voor meer informatie.

Trainingslocatie


Mindfulness Centrum Haarlem

Begijnhof 20

2011 HE Haarlem

 


Contact


Alexandra Pils

Telefoon: 06-10 25 0077

info@mindfulnesscentrumhaarlem.nl

www.MindfulnessCentrumHaarlem.nl 


Postadres


Mindfulness Centrum Haarlem

Duvenvoordestraat 84

2013 AH Haarlem