Aanmelden

Hoe kan ik me aanmelden voor een mindfulness activiteit?Inschrijfprocedure

  • Aanmelden kan via onderstaande contactformulier*.
  • Na aanmelding neemt de trainer contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is ook bedoeld om de wederzijdse verwachtingen te toetsen en af te stemmen.
  • Zowel trainer als kandidaat kunnen na dit gesprek besluiten om de aanmelding niet tot deelname te laten overgaan.
  • Pas hierna dienen de trainingsgelden te worden overgemaakt.
  • Een cursus-plek wordt pas definitief na betaling van het trainingsgeld. De factuur dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training te zijn overgemaakt.


*We reageren in het algemeen binnen 24 uur (maandag t/m vrijdag) op onderstaande inschrijfformulier.

Heb je niets gehoord, controleer dan je spamfolder of bel ons.

 
 
 
 

Na het drukken van de 'verstuur- knop' verschijnt hieronder de tekst: "Bedankt voor uw bericht" en u kunt ervaan uitgaan dat we uw bericht ontvangen.

Hoe ik kan ik een cursusplek definitief reserveren?

Om je inschrijving en deelname definitief te maken, dient het bedrag van de factuur minimaal 14 dagen voor aanvang van de training te zijn overgemaakt, onder vermelding van het factuurnummer en naam.

Hoe kan ik een aanmelding annuleren?

Je kan je inschrijving voor de training kosteloos annuleren tot één maand voor aanvang. Bij annulering van vier weken tot een week voor begin van de training wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht. Hierna 100%.


Tip! Vergoeding via werkgever of zorgverzekeraar

Inmiddels zijn er steeds meer werkgevers die de mindfulnesstraining vergoeden (b.v. gebruik van persoonlijk opleidingsbudget), mede doordat het een wetenschappelijk bewezen en effectieve aanpak is om beter met stress en werkdruk te leren omgaan. De mindfulness training past daardoor goed binnen het beleid van Human Resources van deze tijd. Werknemers die een training hebben gevolgd geven aan dat het een positief effect heeft op hun productiviteit, op hun mentale vaardigheden, op hun omgang met collega's en stressbestendiger zijn. Informeer er eens naar bij je werkgever en wellicht ook meteen bij je zorgverzekeraar. 


Sommige zorgverzekeraars bieden een vergoeding aan. Hier valt het onder de alternatieve geneeswijzen. Om er absoluut zeker van te zijn dat mindfulness vergoed wordt, kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar (voorwaarden achterhalen) en dit schriftelijk laten bevestigen. Je dient trouwens altijd eerst zelf het cursusgeld voor te financeren. En de ontvangen factuur kun je indienen bij je verzekeraar.


Disclaimer & Algemene Voorwaarden

Deelname aan een training bij Mindfulness Centrum Haarlem gebeurt altijd op eigen en vrijwillige basis van de deelnemer zelf. De inzet en betrokkenheid bij de training van de deelnemer is mede van invloed op het gewenste eindresultaat. Mindfulness Centrum Haarlem kan hierdoor geen garantie geven voor het gewenste resultaat dat een deelnemer vooraf zelf heeft bepaalt.


Mensen die onder behandeling van een medisch specialist zijn (zoals een arts of psychiater) raden wij aan om voor de inschrijving van een training advies in te winnen bij deze medisch specialist om te bepalen of de timing van de training het juist moment is of überhaupt past in het behandelplan.


Mindfulness Centrum Haarlem en/of de trainer is niet verantwoordelijk voor het effect van de mindfulnesstraining op de gezondheid van een deelnemer en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade als gevolg van hiervan.


Persoonlijke eigendommen zijn tijdens de training in beheer van de deelnemer zelf. De trainer en/of het Mindfulness Centrum Haarlem kan hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Lees verder...
Vragen? bel met ons!


Telefoon: 06 -10 25 00 77

Nieuwe cursus in Haarlem


Startdata MBSR 2024


22 mei (woe.) 19.15 uur

4 sept. (woe.) 19.15 uur