Informatieavond

Gratis!

Voorlichting over Mindfulness

Informatiebijeenkomst over Mindfulness

Kort en "to the point": gratis introductie- en informatieavond Mindfulness in het Centrum van Haarlem


Ben je op zoek naar een cursus die je kan helpen bij piekeren, somberheid, stress of burn-out? Ben je nog aan het twijfelen of Mindfulness iets voor jou is? Of wil je gewoon weten wat Mindfulness is? Kom dan langs bij de gratis introductieavond op:


  Datum:          26 februari 2020

  Tijd:               19.30 uur - 20.30 uur

  Locatie:          Begijnhof 20, Haarlem

  Prijs:              Gratis

  Aanmelden:   Graag i.v.m. beperkte aantal plekken


Deze informatiebijeenkomsten onrganisern we onngeveer eens per kwartaal. Mocht het deze keer niet schikken of heb je net een bijeenkomst gemist, bel dan voor een vrijblivend informatiegesprek.


Voor wie is de avond?

De voorlichtingsbijeenkomsten zijn voor mensen die:

- nog niet zeker weten of Mindfulness iets voor ze is

- meer over Mindfulness willen weten

- de trainers vrijblijvend willen leren kennen

- benieuwd zijn naar de locatie en de sfeerWat gaan we doen?

Tijdens deze 1 uur durende bijeenkomst leggen wij (=docenten) je de verschillende fases uit van deze vaardigheidstraining, wat de achtergrond en impact van de verschillende meditatieoefeningen zijn en wat Mindfulness voor je kan betekenen.

Tevens is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de trainers en de nuchtere en niet zweverige stijl van lesgeven en om te kijken of dit bij jou past. Vanzelfsprekend is hier ook ruimte voor vragen.Wat kost een informatiebijeenkomst?

Deze bijeenkomst wordt gratis  aangeboden.
Je inschrijving stellen we op prijs om het aantal zitplekken te kunnen bepalen. Inschrijven kan tot 2 uur voor aanvang, dus uiterlijk tot 17.30 uur.Hoe kan ik me aanmelden?

  • via telefoon: Stuur een sms bericht naar 06-10 25 00 77- Geef je naam aan + Introductieavond.

Informatiesessie in uw organisatie

- kort en "to the point" -

 

Bent u nog aan het twijfelen of Mindfulness iets voor uw bedrijf is? Wij komen graag bij u langs voor een toelichting. Ook geven wij vaak informatiebijeenkomsten voor medewerkers.

Binnen 1 uur leggen we uit hoe Mindfulness werkt, het verloop van de trainingsfases en hoe het uw medewerkers positief kan beinvloeden.


Neem contact met ons op.

Informatie bijeenkomst mindfulness

- - DEELNEMERS ERVARINGEN - - 


Ik herken beter wanneer ik aan het piekeren ben over gebeurtenissen uit het verleden. Ik kan nu beter loslaten."  (Simon)

          _______________


"Ik verbaas mij hoeveel oordelen ik in een dag over alles heb. Nu ik deze bewuster waarneem kijk ik er anders tegen aan." (Jan)

          -------------


"Ik voelde mij altijd een beetje  schuldig daarvover dat ik tjidens het spelen met mijn kinderen met mijn hoofd waaranders zat. Ik heb  geleerd er echt erbij te zijn. Ik kan er nu heerlijk van mijn kids genieten." (Bart)

          _______________

 

"Ik had last van kleine ruimtes. Sinds ik bewust aandacht geef

aan mijn omgeving en mijn eigen ervaringen daarbij, kan ik met mijn dochter samen door een watertunnelglijbaan." (Elena)

          -------------


"Ik kan nu makkelijker tijd voor mezelf  gunnen zonder schulgevoelens tegenover mijn  partner of kinderen. Daardoor ben ik inmiddels veel vrolijker en energieker." (Cecilia)

          _______________


"Door mindfulness ben ik rustiger. Ik kan nu makkelijker mijn prioriteiten verschuiven, zonder mij schuldig te voelen."  (Anne)

           -------------


"De training heeft voor mij een echt keerpunt in mijn leven betekend." (Maarten)

            -------------


"Het is zo fijn dat ik kleine oefeningen overal en dus ook op mijn werk kan doen" (Gerda)

           -------------Copyright © 2012-2020 Alexandra Pils